Inmiddels loopt het aantal COVID-19 besmettingen weer op, ook wel het Corona virus genoemd, en heeft de entertainment industrie en wij schmink artiesten hier volop mee te maken. 

Wij kunnen hierdoor helaas niet meer dichtbij in de buurt komen van onze grote en kleine cliënten omdat wij een contactberoep zijn en hierdoor dus dichtbij het gezicht zijn. Wij zien het dragen van gezichtsmaskers of schermen als een belemmering is ons werk en afschrikkend werken.

Wij hebben daardoor de keus gemaakt door ons werk te beperken tot arm schmink designs en het zetten van glittertattoos of glitter art. Hierdoor bewaren we nog enigszins de afstand tot cliënten en maken we het toch tot een feestje.

Want hoe werkt dit in onze schmink normaliter met besmettingsgevaar?
Het antwoord is: minimaal! Wat u niet ziet is dat wij vaak een drie-vaks-watercontainer bij ons hebben. 1 om het water zo wit mogelijk te houden voor de witte schmink, 1 waar alle kleuren in kunnen, en 1 waar alcohol in vermengd zit. Door op het laatst onze penselen nog door het alcoholwater te halen wordt grotendeels het virus en bacteriën vernietigd. Daarnaast zit er antibacteriële middelen verwerkt in de schmink producten.

Tevens hebben we 1 spons per kind policy. Hierdoor kunnen we minder schminken dan gebruikelijk, maar voorkomen we dat we eventuele virusdeeltjes van het ene kind, naar het andere transferen. 

Samen staan we sterk tegen het COVID-19 virus! 

Website in progress

Momenteel gebruiken wij de tijd om te werken aan onze website. Laat uw naam en emailadres achter als u wilt dat wij contact met u opnemen of stuur ons een bericht via onderstaande contactformulier! Tevens zijn wij ook te vinden op Instagram & Facebook!
Holler Box